Lifestyleweek 2 thema durven donderdag 15 december

Gisteravond kregen we te horen dat we naar Rotterdam moesten om de opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten zijn gister samengesteld door een ander groepje van lifestyle. Ik vond het wel heel spannend want je weet niet wat je te verwachten staat, en vooral niet in een stad als Rotterdam. Het enigste wat ik niet zou durven is bungeejumpen.

Onze eerste opdracht was dat we naar het stadhuis in rotterdam moesten lopen om daar de volgende opdracht op te halen. Vervolgens hebben we bij het stadhuis een foto gemaakt, als bewijs dat we daar ook echt geweest zijn. In de volgende envlop stond dat we naar een VVV kantoor moesten gaan om daar een volgende opdracht op te halen.

We vonden het al een beetje saai omdat we het gevoel kregen dat we alleen maar moesten lopen (ook nog in de regen) Om een nieuwe envlop te pakken bij een adres. We konden geen VVV vinden want het was onduidelijk beschreven in de opdracht en overigens zaten er meerdere VVV kantoor. Toen vonden we een VVV kantoor die dicht bij de ABN stond dit was ook in de opdracht beschreven. Vervolgens zijn we naar binnen gegaan en zeiden dat we van de Fontys waren van de studie ILS. Ze gingen kijken naar de envlop maar die konden ze niet vinden. Ook had het personeel zelfs de manager gebeld of hij van iets af wist. Tot onze teleurstelling was er geen envlop. Toen belde we naar suset omdat we niet wisten wat we nu moesten doen.

van Suset kregen we de volgende opdracht die eigenlijk in de envlop had moeten staan. We moesten naar Westblaak naar een skatepark. Dit was een klein stukje lopen. Hier moesten we zoeken naar een winkeltje waar we een skateboard van kregen. Vervolgens moesten we dan 3 verschillende trucs doen en dit vastleggen op de foto. Jammer genoeg konden we deze opdracht ook niet uitvoeren want een winkeltje die erbij zat was niet open. Wij vonden dat het groepje die deze opdrachten verzonnen had niet goed gedaan hadden omdat ze niet wisten of die open was ja of nee. Toen maar weer Suset gebeld om te vragen wat we nu moesten doen. Even later kregen we een nieuwe opdracht.

In deze opdracht moesten we naar een medish centrum gaan om vervolgens alle trappen rennend omhoog te gaan. Als we eenmaal boven waren moesten we een foto maken van het uitzicht, dit hebben we vervolgens ook gedaan.

Toen kregen we weer een nieuwe opdracht het was rond half 12 en we moesten naar het Boijmans design museum van beuningen. Hier zijn we geweest en aan de bali gevraagt of ze een vervolgenvlop hadden voor een opdracht. Hier wisten ze ookal niks vaan een envlop we hebben duidelijk uitgelegd wie wij zijn en waarvan dus daar lag het niet aan. Vervolgens zei de vrouw van de bali dat ze ook niet aan zulke dingen meewerken weer stonden we met legen handen. We baalden als een stekker want we hadden gehoopt op leuke opdrachten. Het was niet goed georganiseerd en we hadden geen een van alle zin meer omdat het allemaal tegenzit. We hadden nu al onderhand heel Rotterdam doorgelopen.

We hebben toen foto’s gemaakt dat we ook bij dit museum zijn geweest als bewijs voor de groep. Susette hebben we weer benaderd en die legde de volgende opdracht uit. We moesten naar de bijenkorf om op zoek te gaan naar een envelop bij de 50 bali’s die ze in de bijenkorf hadden. daarna moesten we met een straatmusikant meezingen of dansen. Als die persoon er niet stond moesten we de plopdans doen buiten de bijenkorf. Dit vonden we wel leuk alleen zeiden tegen Suset dat we dadelijk weer voor niks een envelop zoeken die er niet is. We hebben ons de hele ochtend al rot gezocht naar die enveloppen dus we hadden er nu geen zin meer in.

Deze dag kregen we ook nog een special task. Hier moesten we met 5 mensen van straat producten ruilen die je bij je had met die persoon die je aansprak. Vervolgens moest je hier een foto van maken. Dit was leuk om te doen, iedereen die we aanspraken wou dan ook meedoen, eindelijk zat het is mee. We mochten de laatste opdracht laten zitten in overleg met Suset. ze zei als we die Special task afmaken mochten we naar huis. Daar gingen we mee akkoord. We hadden die ruil al gedaan met 5 verschillende mensen, ook moesten we nog een special task doen voor vandaag en het hoogste punt opzoeken in Rotterdam. Dit was super leuk en een hele ervaring en daarna konden we lekker naar huis want we waren er wel klaar mee naar de mislukte opdrachten. want we hadden graag opdrachten uitgevoerd. Hier konden we niks aan doen en zijn naar huis gegaan. Wel was het een dag om nooit te vergeten. Maar hopen wel dat we de volgende keer een goed georganiseerde opdrachten krijg die uitvoerbaar zijn.

This slideshow requires JavaScript.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s